Beautiful Me

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s). You have entered to blablabla. I just shared what I like and feel. Put your own words. I hope you like my new skins. Thank you :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed

Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


gEng !!!


Jumaat, 3 Februari 2012 5:55 PTG

            

                hah ni sorang agih Geng teka nama dia sape ? aloooo x kan x tahu atas tu dah tulis nama ia Ilya Maisarah kiterrr panggil dia Iya jah tapi kadang2 kalau kita panggil Iya dan dia x dengar kiterrr pun panggil jerr lah Budu kat dia hahah kadang2 dia marh panggil cam tu kadang2 dia x marh . hahaha .!!


        hokk ni pulak nama dia Nur Aisyah Asya huh panjang gilerrrr nama dia entah macam mane lahh dapat nama panjang cam tu but kite panggil dia Cah kadang2 panggil Ecah sebb pangjang sangttt nama dia . Dia ni style suka wat lawak tapi x lawak pom hahaa mane ade kalau dia wat lawak cofirm lawak . Dia kadang2 baik tapi dia pelupa orng nyerrr .


   haaaa yang ni pulak nama dia Azlin Maisarah kiteerr orng panggil dia Azlin jerr nak cite sikit Azlin ni orng nyerr garang cepat marah Alin ni juga cukup marah kalau orng mengumpat pasal dia . Kalau nak tahu Azlin ni kalau marh mulut dia x leyhh kawal dahhh sekali dia marh semua orng diam jerr . Tapi best kawan dengan Azlin ni sy suka tengok Azlin marah muka dia macam serious maklumlah anak polis haha .


Yang ni pulak nama dia Nur Syamimi panggil Mimi jerr Mimi ni kawan baik kepada Azlin , Mimi ni seorang yang penyabar walaupun banyak kali dah kena marah dengan Azlin dia wat biase jerr sebb dia dah lama kawan dengan Azlin dia dah tahu Azlin ni garang tapi dia buat dekkk je . kadang-kadang dia mesra dengan Azlin . Sesuai lah Azlin dengan Mimi ni kawan keduanya ana polis kedua nya kawan yg best .


yang kecik molep ni kawan sy juga nama ia Nur Anis alaaaa sy kenal sangtt lah dengan Anis ni tapi sy tak pernah tengok Anis marh Anis dia x pernah marh tapi dia nangis Anis ni kuat nangis maklumlah anak bongsu manja sikit hahaha tapi dia kawan sy yg paling rapat sangttttt huhu susah nak cari geng cam ni semua best .



p/s : cari lah geng yg uley tolong kite saat susah