Beautiful Me

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s). You have entered to blablabla. I just shared what I like and feel. Put your own words. I hope you like my new skins. Thank you :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed

Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


GrouP 6C ^o^


Isnin, 12 Mac 2012 9:57 PTG

 
Ari tu panetia pendidikan islam telah mengadakan pertandinga nasjid antara kelas jadi kelas 6Cerdas  iaitu kelas Tuan Blog ni Syahada dengan rakan sekelas berminat nak menyertai pertandingan tersebut Syahada pom macam tak tahu nak masuk pertandingan tu atau tak kalau x masuk nnti kawan Syahada marh pulak jadi Syahada p0m masuk pertandingan nasyid nihh . Lepas tu kita orng berlatih dulu sebb ari pertandingan semakin hampir kita orng berlatih berlatih berlatih tiba-tiba tumbullah satu pergaduhan Syahada pom rasa remas masuk pertandingan nasyid ni sebb x de kerjasaama asyik nak gaduh jerr antara laki nga pompuan .

Syahada x tahan Syahada pom nak kuar dari pertandingan nasyid tu Syahada pom cakp kat Azlin yg Syahada nak kuar sebb Azlin dia yg mengaturkan pertandingan tu Syahada kata depan group yg Syahada nak keluar dari pertandingan nasyid ni bile Syahada kata macam tu semua orng pom kata nak keluar juga pahtu dah lah hari pertandingan semakin hampir . Keesokan harinya Syahada kesian tengok group nasyid tu ada beberapa jerrr orng sertai jadi Syahada pom simpati Syahada pom ambik keputusan nak masuk balik pertandingan nasjid tu . Syahada cakp kat Azlin yg Syahada nak masuk balik pertandingan nasyid tu Azlin pom kata macam nak marh Syahada jerr die kata cam ni lah " Syahada awq ni kan ari tu kata x nak masuk sekarang nak masuk pulak mane satu niii " dengan selamba nya Syahada pom kata " nak masuk larr nii ~ "

Semasa Syahada masuk tu Faris ketua Pertandingan nasyid grounp ni merajuk pulak sebb kita orng janji nak berlatih pukl 3 pahtu ketua datng pukl 3 pahtu tengok semua orng x de ketua pom tunggu punya tunggu x datng pahtu Ketua pom marh lh pahtu Syahada dengan kawan2 Syahada baru teringtt yg kita nak berlatih pukl 3 pahtu Syahada dengan kawan pergi kat tempat biase tempat kita berlatih jumpa ketua sedang tunggu ketua pom marh dia kata " kenapa lambat ni dah lama saya tunggu korang ni membazirkan masa saya jerrr sekarang ni saya kena pergi belajar ni time belajar saya waktu rehat saya dah habis sekarang x de masa kita nak berlatih esok dah pertandingan dah bermula x de mase nak berlatih nhh korang berlatih lah sendiri !! " kita orng pom menyesal sebb lambat .

Keesokan harinya hari pertandingan muka semua orng yg menyertai pertandingan nasyid pucat sebb x sempat berlatih dan x tahu nak buat gaya macam mana di atas pentas nak tarik diri x boleh dah sebb nama grounp kita orng dah tersenarai x ley padam jadi terpaksalah menhadapi juga pertandingan tersebut . Syada dan kawan-kawan lain hanya bertawakal sahaja . Tiba-tiba nama group kita orng dah kena panggil untuk buat persembahan di atas pentas gementarr rasanyerr fuhhh . Kita orng buat biase je tapi yg peliknya ada kawan Syahada kelas 6Pintar kata masa group Syahada buat persembahan langsung x dengar suara tu yg peliknya sedangkan group Syahada dah nyanyi bukan main kuat .

Lepas habis persembahan nasyid semua ahli group Syahada nangis entah lah kenapa Syahada cubalah tanya group  Syahada ni kenapa semua orng nangis diorang kata sebb diorang rasa persembahan nasyid tu teruk sangttt tapi Syahada rasa ok je Syahada pom kata x pe lah . Sekarang tiba lah masanya yang ditunggu-tunggukan juru acara majlis ingin memberi hadiah kepada johan pertandingan nasyid , naik johan dan johan bagi tempat ketiga . Syahada berharap sangtt yang group Syahada menang masa tu ahli group Syahada berdebar lah kalau group Syahada x menang maluuuuuuuu . Tapi hakikatnya group Syahada kalah dengan begitu sahaja semua ahli group Syahada sedih tapi x pe lah group Syahada dah sedaya upaya melakukan yg terbaik mungkin tertakat ini sahaja percapaian group Syahada x pe ada banyak lagu pertandingan .
Syahada kata kat group Syahada supaya bersabar banyak lagi pertandingan nnti kalau ade lagi pertandingan insyaallah kita akan buat persembahan yg lebih menarik lagi .

s
e
k
i
a
n

t
e
r
i
m

k
a
s
i
h