Beautiful Me

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s). You have entered to blablabla. I just shared what I like and feel. Put your own words. I hope you like my new skins. Thank you :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed

Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


~ bl0g baRuuuu !!


Khamis, 7 Jun 2012 4:43 PG

       ✿  yey ! dapt blog baru lebih cantik . I like ! but tak best dapt blog baru sebb tak derr orng tengok ~ V_V . By the way , happy gitu2 lah klu tak haappy nnti ade orang marh . Jadi happy iklas , hahaha ! . kelakar lerr sangtt . hoitt klu dah kat bl0g jgn lupa ..... F0LL0W and tinggal kanjejak kat ... SHOUT BOX ..... Ada satu lagi jagn lupa baca kite punya update tau tak susa nak update ehh baca tau nnti sy baca kat bl0g awq pulak . insyaallah . (◕‿◕)
     
✿   BHAHA ! sempat jugak update walaupun satgi nak pi laen will will . H0H0H0 ! . first niii guna bl0g skin dulu dah rancang nak guna bl0g skin tapi tak sedia agii kali ni dah sedia .  haaaa ! dah jadi kan ala ~ jadi laa sikit2 jadi ugakk . pIsss . tak tau dahh nak taip apa . ermm ermm ermm . ape erhh . lupa . OMG . sekarang ni klu salah cakp bahasa english terus cakap 0h My English ... hahah style TV lerr terr . sy ikut sikit2 jerr . <---- je la terrr .